··· Claude Criquielion 2013 ···

No E-patents! GNU Emacs Valid HTML 4.01! Valid CSS!

Claude Criquielion

Den 23. - 25. august var Marie og jeg i Belgien at køre motionsløbet, Velomediane Claude Criquielion, som er 97 hhv. 164 km rundt i Ardennerne. Det er et virkelig godt løb, et af de store europæiske motionsløb, som man bare skal køre mindst et antal gange i sit liv. Jeg har kørt en enkelt gang sammen med Jakob i 2010. Den gang kørte vi en sølvtid, så i år var en guldtid naturligvis det ultimative mål, selvom en forbedring på over en time fra 7:10 til 6:05 virkede noget optimistisk.

Marie kørte den korte rute på 97 km, og jeg den lange på 164 km. Desværre var der ikke tidtagning på den korte rute, men Marie tog en tid på 4:00:04. Løbet gik godt for os begge på trods af noget regn undervejs. Heldigvis var det dog ikke vildt koldt, mens vi var på cyklerne.

Jeg kørte et rimelig veldisponeret løb og kom ind i lige omkring 6:03, altså guldtid med lige et par minutter til grænsen. Det var virkelig en stor personlig succes og meget tilfredsstillende. Faktisk lidt svært at forstå, at det lykkedes, eftersom jeg fra starten regnede det for lidt tvivlsomt. Og atter en gang lykkedes det at køre nogle minutter ind i slutningen bl.a. i kraft af en yderst aggressiv kørsel på sidste stigning og på den afsluttende 8,5 km nedkørsel.

Billederne er her: