··· Chateau de Ramegnies-Chin ···


Læs mere om:

Westvleteren
Rochefort
Kasteel
Chimay
Westmalle
Rochefortoise
Zatte Bie
Ciney
Grimbergen
Duchesse de Bourgogne
Bourgogne de Flandres
Rodenbach
Abbaye des Rocs
Tripel Karmeliet
» Chateau de Ramegnies-Chin «

Komplet ølliste


No E-patents! GNU Emacs Valid HTML 4.01! Valid CSS!
Chateau de Ramegnies-Chin

Chateau de Ramegnies-Chin er en spændende bryg, som det bliver interessant at følge i fremtiden. Vi fik den første gang i 1998, og da var den ekstremt sød og maltagtig uden nogen spor af humlebitterhed. Den var egentlig ikke synderligt kompleks, men smagte godt og holdt ca. 12% vol.
Senere har vi igennem flere år fulgt dens udvikling gennem vore ture til Belgien, og man må sandelig sige, at der sker noget: I 1999 var der ingen bryg, da flaskerne var sprunget under flaskegæringen på bryggeriet. I 2001 var smagen temmelig syrlig. I 2002 var det en fyldig øl med en kraftig duft og smag af solbær, og det forekom lidt utroværdigt, at den skulle holde de påståede 12% vol. Disse ændringer i bryggen skyldes efter sigende, at bryggeriet er forholdsvis nystartet og stadig leder efter den helt rigtige opskrift.
De laver øl af fin kvalitet, så vi må glæde os til, at de finder en bryg, som de kan lægge sig fast på. Desværre er den temmelig sjælden. Vi har ikke set den i butikker nogen steder og kun på to cafeer i Bruxelles indtil videre.