Gamle nyheder: Arkivet

40 års fødselsdag

Jeg har lavet en lille ønskeseddel her.

Ølklubtur til Bruxelles

Første weekend i oktober 2014 genbesøgte ølklubben efter mange års fravær Bruxelles, som jo kan siges at være ophavssted for ølklubben på samme måde som Wolfsburg er for en VW.

Vi boede midt i centrum lige ved siden af børsen i et noget underligt hotel, hvor vores værelse var en etværelses lejlighed med hems, tekøkken, kæmpe badeværelse og to dobbeltsenge. Til fire mand passede det meget godt alt sammen. Morgenmaden var absolut ikke noget at råbe hurra for, men det var rasende billigt, €100 pr. person for tre overnatninger.

Vi fik genset en del gamle steder og også opdaget to nye, en café med gueuze i Rue Blaze ved antikmarkedet og en gårdcafé lige 100 meter fra vors gamle gårdcafé, som stadig er mange besøg værd!

Se billederne her ovenfor. Cover-fotoet er taget på vejen ned fra den gamle Moeder Lambic. Det har været igennem et vanvittigt fotofilter, men gør sig efter min mening overraskende godt på den måde med trafikken og Atomium i baggrunden. Det gamle Moeder Lambic er også stadig et udmærket sted, selvom det er noget anderledes at være der i dagslys. Vi forsømte dog ikke at opsøge den gamle frite-vogn på vejen ned.

Cykelferier 2014

Billeder fra Velomediane Claude Criquielion 2014
Marie, Jakob og jeg kørte det store motionsløb, Claude Criquielion i Ardennerne. To dage boede vi i Rochefort og drak nogle af de lokale øl, inden vi kørte til Bruxelles for en enkelt dag. Desværre glemte vi næsten at tage billeder.

Billeder fra sommerferien i Frankrig juli 2014
Marie og jeg holdt sommerferien med cykler i Frankrig, hvor vi camperede lidt, inden vi fik besøg af Jakob i det lejede hus ved Sault. Derefter rykkede vi til camping i Alperne ved Bourg d'Oisans. Vi fik cyklet nogle rigtig gode ture, og også nogle lidt længere end tidligere år. Bl.a. 106 km rundt om Ventoux.

Billeder fra Liège-Bastogne-Liège april 2014
Den 4. weekend i april tog Marie, Jakob og jeg til Belgien for at se Liège-Bastogne-Liège og selv at cykle motionsløbet af samme navn og på samme rute. Vi boede virkelig godt i B&B midt i Liège i to dage og derefter en dag i Bruxelles. Det var nogle af årets første lune forårsdage, og om søndagen var der endda sommertemperaturer. Vi så også Belgiens konge, som var fremmødt til starten i Liège og gik lige forbi os en meter fra, hvor vi stod.

Billeder fra Gran Canaria januar 2014
Marie, jeg, Annette og Torben var på vintersommerferie på Gran Canaria for at få lidt pause fra den danske vinter, og for at få cyklet noget i det dejlige landskab og sommervejr, de har på de kanter i januar og februar måned. Marie og jeg måtte dog nøjes med en enkelt uge, men fik meget ud af dagene.

Arkiv til gamle nyheder

Jeg har lavet et lille arkiv med de gamle nyheder her fra siden, så det er muligt at bladre lidt tilbage i tiden. Arkivet ligger her.